Ana içeriğe atla

Sabit fiyatlarla onarım


Aracınızın Selsia Sameday ile bazı hafif kaza veya kozmetik hasar varsa ® onu tamir ve sadece bir gün içinde iade olması artık mümkün. Tamircileri ulusal Selsia ağ boyunca mevcut, Selsia Sameday ® stres, incovenience ve küçük vücut onarım çalışmalarından maliyetini azaltır.
Daha da önemlisi yüksek kaliteli onarım ve% 100 memnuniyet emin olabilirsiniz. İşlem basittir.Aracınızın bir değerlendirmesini takiben, bizim tahmincisi hasarı bir gün içinde tamir edilebilir olup olmadığını belirleyecektir. It can ise, size uygun bir tarihte onarımı için Selsia Sameday dayanan bir tahmindir ® sabit fiyat menü hazırlamak ve kitap olacaktır. Daha sonra hızlı bir araç bize getirdi olduğu aynı gün içinde aracınızın onarım takip edecektir.
Biz kontrollü tam donanımlı karoserisi gibi Ayrıca, yüksek kaliteli tamir güvence ve kir serbest boya her zaman bitiyor olabilir. Bizim teknisyen, iş akışı, parça temini organize ve araç tamir için bize rezervasyonu olduğu aynı gün yolda geri alacak bir şekilde eşleşen süreçleri boyamak çünkü biz aynı gün dönüş sunabilir. Biz bile bizim £ 9.99 gün, yedek araç hizmeti * ile mobil tutabilirsiniz.
Ne Selsia Sameday ® dahildir?
Işık kaza ya da sadece bir gün içinde tamir kozmetik hasar
Sabit menü fiyatları
size uygun bir gün Öncelikli rezervasyon
sadece 9,99 £ için * Bir yedek araba
3 yıl işçilik garantisi
bizim kaza yardım servisine Ücretsiz üyelik
Selsia Sameday kullanmanın yararları ®
Verimli ve maliyet etkin onarımlar
A Hızlı bir gün hizmet
Stressiz deneyimi
size uygun bir gününde Rezervasyon
yerine araba ile Sürekli hareketlilik
Kalite onarım ve huzur
aracınızın yeniden satmak değerini artırır
Sabit fiyatlarla hiçbir gizli onarım maliyetleri anlamına gelir
Sabit fiyatlarla hiçbir gizli onarım maliyetleri Not demektir: bizim sıkı güvenlik politikaları nedeniyle, bizim tahmincisi bizim Sameday ® hizmeti uygulanabilir olup olmadığını belirlemek olacaktır. Ilgili daha ayrılmaz yapısal hasar varsa, size değerlendirme sırasında haberdar olacak ve biz buna göre onarımları gerçekleştirmek için memnun olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DEŞARJ FARLAR

. YÜKSEK YOĞUNLUKLU DEŞARJ FARLAR Tüm BRZ modeller görünürlüğünü geliştirmek ve daha kolay Geceleri uzaktaki nesneleri görmek için make Yüksek Intensity Discharge (HID) farlar bulunuyor OTOMATIK İKLIM KONTROLÜ Isıtmalı ön koltuklar ile birlikte, BRZ Limited mükemmel sıcaklık bulmak için yardımcı olan bir otomatik klima kontrol sistemine sahiptir

Subaru Mühendisliği

100% Subaru Mühendisliği Yanıt olarak nihai için, Subaru arka tekerleklere güç göndermek için BRZ tasarlanmıştır.  Kompakt, doğal simetrik drivetrain tasarım ile birleştiğinde, en iyi denge ve kendi sınıfında ağırlık düşük merkezlerinden biri olan bir spor araba almak. Dış Özellikler Ön-motor, arkadan çekişli Doğrudan ve port enjeksiyonlu SUBARU BOXER  ®  motoru Yüksek Yoğunluklu Deşarj (HID) farlar Araç Denge Kontrol Sistemi 17 inç alüminyum alaşım jantlar İç Özellikler Deri kaplı direksiyon simidi, vites topuzu ve fren kolu Ses ile aktive GPS navigasyon sistemi Bluetooth  ®  hands-free telefon ve ses 8 hoparlörlü HD Radyo ses sistemi IPod ile USB portu  ®  kontrolü 6-vitesli manuel şanzıman Mevcut 6-vitesli otomatik şanzıman Torsen  ®  sınırlı kaymalı diferansiye

Araba Tamir istanbul

Araba Taşıma Araç Onarım Çözümleri istanbul genelinde 12 araç ve teklif araç transfer hizmetleri kadar taşıyabilecekleri tasarlanmış araba taşıyıcıları filosu çalışır. Biz / ​​küçük bir bölümü ya da tam yükler için istek dışı bir biri olarak bu hizmetleri sunabilmek için, hem bir sözleşme düzenli veya diğer filo hizmetleri, çok rekabetçi fiyatlarla tüm birlikte. Biz sizin bireysel filo ihtiyaçlarına terzi hizmetleri ve tüm defleeting taşımacılık, PDI hizmetleri yönlerini, kaza yönetimi, servis, bakım için kombine paketleri yapılandırabilirsiniz can , gövde onarımları, maliyet etkili bir kozmetik SMART onarım ve depolama. Ihtiyaçlarınızı görüşmek için bizi arayın. Kayıtlı kullanıcılar aşağıdaki giriş yapabilirsiniz.